ارور 404 و 403 بعد از فعال کردن آروان کلود !

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز !
بنده سایتم رو کلود فلر بود که تصمیم گرفتم منتقلش کنم رو آروان کلود و…
بعد از انتقال مشکل اول این بود که کلا سایتم ارور Dns میداد و بالا نمیومد !
به هر شکلی بود درستش کردیم و… اما الان هرچی میخوایم وارد پنل شیم ارور 404 میده !! :expressionless:
اون سری سایت وردپرسمو آوردم روش دیدم سایتم کلا دچار مشکل شده و واسه بعضی ها کلا سایت بالا نمیاد و واسه بعضی ها میاد و یا اکثر اوقات قطع بود یا دیر بالا میومد و…
الان بعد چند وقت اومدم دوباره اما ایندفه سایت لاراولیمو انتقال دادم ( آدرس پنلم به این صورته /admin/#/ گفتم شاید مشکل از آدرس باشه و… اما از این باشه ، یعنی هم این سایت لاراولم هم سایت وردپرسیم هردو مشکل دارن !؟؟ ) دیدم بازم مشکل داره !! آخه مگه میشه !؟ مگه داریم !؟
کلا اصلا انگار مشکل داره !
ما گفتیم CDN ایرانیه بیاریم روش سایتامونو یه کمکی هم به ما هم به شما بشه و یه بازتابی داشته باشه اما غافل از اینکه …
خلاصه بنده قصدم خراب کردن یا چیزی نیست ! فقط میخوام با حل کردنشون رفع باگ بشه و بی نقص باشید و پیشرفت کنید !
امیدوارم انتقاد پذیر باشید و مشکلات رو حل کنید !
آدرس سایت وردپرسیم :

آدرس سایت لاراولیم :

پ.ن : الان هردوتا سایتمو دوباره انتقال دادم رو همون کلود فلر !
ممنون از شما !

سلام. تیکتی برای این موضوع ثبت کردین؟ الان هم ظاهرا دامنه رو از توی پنل کاربری پاک کردین و نمیتونم تنظیمات شما رو چک کنم.
اگه تمایل داشتین دامنه رو مجدد تست کنین من تنظیمات رو براتون بررسی کنم.
ممکنه توی ارتباط با سرور Upstream نیاز به تنظیمی وجود داشته که با تنظیمات پیش فرض متفاوته

1 پسندیده

سلام و خسته نباشید خدمت شما !
بله چون سایت از دسترسی خارج شده بود و… حذف کردم و dns هارو برگردوندم !
نه متاسفانه تیکتی ارسال نکردم !
به نظرتون میتونه مشکل از چی باشه !؟؟

احتمالا آیپی های آروان را سمت origin خود وایت لیست نکردید و توسط فایروال سرورتون داره بلاک میشه
لیست این آیپی ها را از لینک زیر میتونید دریافت کنید

1 پسندیده